Κάντε κράτηση ή Επικοινωνήστε
+302831074040
Aquila Hotels & Resorts
Aquila Hotels in Crete

Η ιστορία μας

Με τιμή σας παρουσιάζουμε τον όμιλο “Aquila Hotels & Resorts” .


Στη μυθολογία Aquila ονομαζόταν ο χρυσός αετός που βρισκόταν πάντα δίπλα στο Δία, τον πατέρα των θεών, σύμβολο δύναμης και αντοχής.
Το όνομα μας αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για την ικανοποίηση των πελατών μας, την απόλυτη προσοχή στην λεπτομέρεια και την άψογη εξυπηρέτηση τους, παράλληλα με την ευαισθησία για το περιβάλλον, και ευελπιστούμε ότι χάρη στις κοινές μας προσπάθειες θα αποτελέσει σήμα κατατεθέν στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις,- και συνώνυμο της απαράμιλλης ποιότητας.

Στον όμιλο “Aquila Hotels & Resorts” ανήκουν τέσσερα πολύ γνωστά ξενοδοχειακά συγκροτήματα 5 αστέρων.

Το “AQUILA RITHYMNA BEACH”, στο Ρέθυμνο. Ένα ξενοδοχείο εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής, ιδανικός τόπος διαμονής για οικογένειες καθώς και για επιχειρηματικούς αντιπροσώπους, με συνεδριακές εγκαταστάσεις και αίθουσες συσκέψεων εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία.

Το “AQUILA PORTO RETHYMNO”, ένα σύγχρονο και πολυτελές ξενοδοχείο, με θέα σε μία μεγάλη αμμώδη παραλία με γαλάζια σημαία, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την παλιά γραφική πόλη του Ρεθύμνου.

Το “AQUILA ELOUDA VILLAGE”, στην Ελούντα. Ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για ζευγάρια και για όσους ζητούν ηρεμία, απομόνωση αλλά και πολυτέλεια, χτισμένο ανάμεσα σε όμορφους κήπους και με θέα στον υπέροχο κόλπο του Μιραμπέλο.

Τελευταίο αλλά εξίσου υπέροχο το “AQUILA ATLANTIS HOTEL” στην καρδιά του ιστορικού κέντρου του Ηρακλείου, για ταξιδιώτες που θέλουν να συνδυάσουν εργασία και διασκέδαση, με τις μεγαλύτερες αίθουσες συσκέψεων στο Ηράκλειο, συνολικής χωρητικότητας 900 ατόμων.

Αισθανόμαστε ότι η μοναδικότητα αυτών των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, στην οποία συμβάλλει η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και η διαρκής υποστήριξή σας, θα καθιερώσει την εταιρία Aquila σαν μία πρωτοπόρα ξενοδοχειακή εταιρία παγκοσμίως.

Σας καλούμε να απολαύσετε την φιλοξενία των ξενοδοχείων “Aquila Hotels & Resorts”.