Κάντε κράτηση ή Επικοινωνήστε
+302831074040
Aquila Hotels & Resorts
Aquila Hotels in Crete


___________________________________________

Δείτε τους πόντους σας αν είστε μέλος
του Best of the Best Club πατώντας εδώ!

___________________________________________

Ένας ξεχωριστός κόσμος προνομίων φτιαγμένος αποκλειστικά για σας.

Το Best of the Best Loyalty Club περιλαμβάνει δύο κατηγορίες:

1. Την κάρτα μέλους Platinum:
Η κάρτα Platinum τίθεται σε ισχύ μόλις ο επισκέπτης συλλέξει τον ελάχιστο αριθμό των 24 αστεριών σε οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία Aquila Hotels and Resorts και ισχύει έως ότου ο κάτοχός της συγκεντρώσει 320 αστέρια συνολικά.

2. Την κάρτα μέλους Diamond:
Η κάρτα Diamond τίθεται σε ισχύ μόλις συγκεντρωθούν 321 αστέρια και μέχρι τα 640 αστέρια. Το Μεγάλο Βραβείο για όσους συλλέξουν αυτό το σύνολο αστεριών είναι μία δωρεάν 7ήμερη διαμονή σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο “Aquila Hotels & Resorts” εσείς επιλέξετε.

Τα αστέρια που κερδίζετε εξαρτώνται από τον τύπο της διαμονής που επιλέγετε και προστίθενται στον λογαριασμό σας κατά την αναχώρησή σας. Όσο συχνότερα διαμένετε στα ξενοδοχεία “Aquila Hotels & Resorts”, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα προνόμιά σας.

Μεταξύ των πολυάριθμων προνομίων που απολαμβάνετε είναι: δυνατότητα επιλογής δωματίου της κατηγορίας που έχετε κλείσει, ένα ειδικά επιλεγμένο δώρο, πρόσκληση σε cocktail της γενικής διεύθυνσης του ξενοδοχείου, φρούτα κατά την άφιξή σας στο δωμάτιο, εκπτώσεις σε επιλεγμένα τμήματα του ξενοδοχείου και πολλά άλλα...